2011-08-08

All I can do is try


Kaip prastai naktį miegojau, tiksliau iki 4h ryto neužmigau išvis. Po to pradėjau snausti, bet miegas buvo toks negilus, kad dažnai pabusdavau. Keista, kad kartais man lengviau nemiegoti išvis nei užmigti. Aišku, taip nieko gero.

Liko nepilnas mėnuo nuostabios vasaros. Sustabdykit laiką, nes net išnaudojant kiekvieną akimirką, jo darosi pavojingai per mažai. Kodėl viskas turi limitą? Griežtai vasaros tik trys mėnesiai. Rudens taip pat.

5 komentarai:

  1. mes pratęsim vasarą Vilniuj, rudenį :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nenoriu pratęsinėti vasaros rudens sąskaita (:

    AtsakytiPanaikinti
  3. Viskas turi limitą todėl, kad nešvaistytume to, kas nelimituota. Jeigu žinotume, kad vasara niekada nesibaigs, mes nesistengtume ją praleisti kuo geriau ir jos taip netaupytume. Dabar žinome, kad vasara kažkada baigsis, todėl stengiamės ją praleisti kuo fainiau:)
    Kalbant apie tai, kad kartais geriau visai nemiegoti, pilnai su tuo sutinku. Ypač tada, kai nueini miegot penktą valandą ryto ir turi keltis aštuntą. Atsikeli ir jautiesi išsekęs, užtinęs ir neišsimiegojęs. :)
    Linkiu tau gerai išnaudoti likusią vasarą:)

    Ieva iš http://ieva-postscriptum.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labas, rašau blog'ą ir jis yra dar visiškai naujas. Tad kviečiu apsilankyti! Galbūt tau patiks. Jei taip būtų smagu jei būtum mano foloveris. Ačiū.

    http://itsmylife-silvia.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ieva, aš visiškai sutinku su tavim ir pati realiai suvokiu, kad limitas yra būtinas, bet kartais taip beviltiškai užsinoriu, kad nebūtų jokių rėmų, į kuriuos viskas turėtų sutilpti. (:
    Tokiu atveju, kai atsiguli 5h, o turi keltis 8h, man turbūt tikrai būtų geriau nemiegoti, bent neišsimiegojimo jausmas aplenktų, nes kai nemiegi išvis, tai jo ir nebūna :DDD
    Ačiū, to paties linkiu ir tau (::

    AtsakytiPanaikinti